У ЋУПРИЈИ ОДРЖАНА ОБУКА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА “СЕРВИС ПОДРШКЕ РАЊИВИМ КАТЕГОРИЈАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА”

Објављено 16/12/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру Пројекта “Сервис подршке рањивим категоријама на територији општине Ћуприја”, данас је у Вртићу “Невен” у Ћуприји, одржана обука васпитача, чиме је овај пројекат заокружен. "Васпитачице имају ту предност да буду део ове обуке зато што радимо са таквом популацијом, са децом и пружамо подршку и помоћ свој деци, поготово деци којој је додатна подршка потребна. Уз заједничку сарадњу са Центром из Ивањице и Центром за социјални рад из Ћуприје деци омогућавамо безбедну средину и квалитетно време које могу да проведу у Предшколској установи”, рекла је данас Снежана Илић, директорка Прешколске установе “Дечја радост” у Ћуприји.

Како се чуло данас, ово је пета у низу обука која се спроводи у општини Ћуприја и овај пројекат је финансијски подржан од стране ћупријске Општине, као и од стране Министарства за државну управу и локалну самоуправу. “Ово је један врло користан пројекат, изабрали смо да последња обука буде заправо подршка нашим колегама у предшколским установама, који раде са децом са сметњама у развоју и са инвалидитетом, јер њима је у том периоду подршка и најпотребнија”, рекла је данас магистарка Светлана Главинић, дефектолог и председница Друштва за церебралну парализу у Ивањици. Према њеним речима данас се одржава обука везана за игре и играчке у раду са децом са сметњама у развоју са инвалидитетом.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram