ВИДОВДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ – У ЋУПРИЈИ ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА

Објављено 28/06/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру Видовданских свечаности, јуче су у Амфитеатру Академије васпитачко-медицинских струковних студија у Ћуприји, уручена признања и награде најбољим ученицима основних и средњих школа са територије Општине Ћуприја. Награђено је 113 ученика, носилаца Вукових диплома и ђака генерације, Основне музичке школе “Душан Сковран” и Школе за музичке таленте, а награде и признања уручила је Јелена Ђулинац, председник Општине Ћуприја. Ученицима који су на републичким такмичењима освојили једно од прва три места, уручене су вредне књиге.

“Мало је рећи да смо поносни на све вас, младе и паметне људе. Ви сте показатељ да труд, рад и упорност увек доноси резултате. Будите доследни, будите поносни, достојанствени, часни и будите, како волим да кажем, прави Моравци. И у срцу, и у души. Поносни на стечено знање, које ћете надаље само надограђивати. Ви сте одраз својих родитеља, свог града, ви сте најбољи одраз себе самих. Будите увек такви”, нагласила је Јелена Ђулинац, председник Општине Ћуприја, на церемонији доделе признања и награда најбољим ученицима. Председник Општине Ћуприја Јелена Ђулинац, цитирала је и Доситеја Обрадовића: “Млада душа подобна је меком воску. У какав га калуп метнеш и салијеш, онакав одраз од њега и добијеш”.

Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram