УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У ЋУПРИЈИ

Објављено 16/06/2022 у 
Podeli ovu objavu:

“Што се тиче овогодишњег уписа у средње школе, упис у Гимазију је исти као и прошле године, имамо три одељења, односно 90 ученика на општем смеру и 20 ученика информатичког смера. Када је реч о Медицинској школи тражили смо пет а добили четири одељења, и то два одељења медицинска сестра – општи смер, једно одељење лабораната и једно одељење физиотерапеута, као и прошле године”, изјавио је данас за Радио Хореум Марги Ђорђе Нешковић, члан Општинског већа задужен за просвету. Према његовим речима у Техничкој школи ове године биће пет одељења са образовним профилима техничар друмског саобраћаја, техничар за логистику и шпедицију – дуално образовање, возач моторних возила и дуална одељења машинског смера – бравар, заваривач, једно одељење -индуструјски механичар, као и одељење оператер за израду намештаја и столар.

Нешковић је такође рекао да је потврђено и отварање Одељења Основне музичке школе “Душан Сковран” из Ћуприје у Деспотовцу и истакао одличну сарадњу ћупријске и деспотовачке општине.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram