UNIVEREXPORT STIGAO U JAGODINU

Објављено 30/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Prvi maloprodajni objekat kompanije Univerexport u Jagodini otvoren je 30. marta na adresi Kneza Lazara 163a. Ovo je ujedno i 187. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 100. potrošača.

“Izuzetno smo srećni i ponosni što smo danas na raspolaganju i stanovnicima Jagodine. Ono što svakako doprinosi kvalitetu same ponude, ali i raznovrsnosti su naši proizvodi iz lične proizvodnje, pre svega bih izdvojila naše domaće sveže meso sa naše farme, kao I mesne delikatese i to je naš brend “Bačka", a tu si i naši organski “Organa” proizvodi koji dolaze sa naših njiva u Liparu”, rekla je danas Tijana Vasić, menadžer korporativnih komunikacija i medija.

Takođe, od danas do 30 aprila, potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Jagodini.

Objekat se prostire na preko 650 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 9000 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi, koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe, ali i na mnogo složenije zahteve potrošača.

Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje - to su organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Ovi brendovi stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima Jagodine i to svakog dana od 7 do 22 časa.

Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Otvaranje objekta u Jagodini deo je strategije širenja Univerexport mreže maloprodajnih objekata, a sve u cilju zadovoljstva potrošača širom Srbije.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram