У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ МОРАВСКЕ УЛИЦЕ У ЈОВЦУ

Објављено 18/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Асфалтирањем Моравске улице у Јовцу у дужини од 800 метара, данас је настављено са активностима на појачаном одржавању односно рехабилитацији и изградњи градских и сеоских саобраћајница на територији Општине Ћуприја.

“Као што смо и обећали Србија не сме да стане,Ћуприја не сме да стане, Јовац не сме да стане. Наставили смо са асфалтирањем, то је нешто што смо раније договарали са мештанима, са месном заједницом, и ево данас на задовољство свих нас, вршимо наношење завршног слоја асфалта, тако да све оно што је обећало општинско руководство и Јавно комунално предузеће, ми испуњавамо. Радимо даље пуном паром и надам се да ћемо ове недеље и остатак договорених послова на асфалтирању завршити на задовољство свих нас, пре свега мештана из тих улица”, рекао је данас Дејан Ристић, директор Јавног комуналног предузећа “Равно 2014” у Ћуприји. Радове изводи Предузеће Србијааутопут.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram