У СЕЊУ ОТВОРЕНЕ "ВИДОВДАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ" – ОДРЖАНА СМОТРА ФОЛКЛОРНИХ АНСАМБАЛА

Објављено 24/06/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Смотром фолклорних ансамбала под називом “Заиграјмо Видовданско коло”, вечерас је у Дому културе у Сењу, отвоерена традиционална Маниферстација “Видовданске свечаности”, која ће трајати до 29. јуна.

На смотри су учествовала културно-уметничка друштава: “Кнез Лазар” из Сења, Градско кулурно-уметничко друштво “Железничар” из Ћуприје, “Јован Којић” из Врбовца код Витине са Косава и Метохије, “Боки 4. јули” из Параћина, “Јовац” из Јовца, “Крушарска младост” из Крушара, као и Етно група “Праскозорје” из Београда и Ансамбл народних игара и песама “Наиса” из Ниша. Ови млади, вредни и талентовани људи су својим наступима још једном потврдили своје умеће, чиме су одушевили посетиоце Манифестације “Видовданске свечаности”.

Организатор Видовданских свечаности је Туристичка организација Општине Ћуприја, у сарадњи са Музејом “Хореум Марги -Равно”, Народном библиотеком “Душан Матић”, Установом културе “Ћуприја” и Предшколском установом “Дечја радост”.

Покровитељ манифестације је Општина Ћуприја.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram