У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ “ДУШАН МАТИЋ” У ЋУПРИЈИ ДАНАС ОТВОРЕНА ХУМАНИТАРНА УСКРШЊА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА “СРЦЕ КОЈЕ НЕПРЕСТАНО РАСТЕ”

Објављено 07/04/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом најрадоснијег хришћанског празника Васкрса, у просторијама Народне библиотеке "Душан Матић" у Ћуприји, данас је отворена хуманитарна Ускршња продајна изложба радова младих под називом "Срце које непрестано расте". Изложбу је отворила Љиљана Ђорђевић, директорка библиотеке. Том приликом Библиотека је била домаћин Клубу за младе са сметњама у развоју при Центру за социјални рад и Одељењу ученика са сметњама у развоју Основне школе "Вук Караџић".

Добродошлицу испред Клуба за младе са сметњама у развоју при Центру за социјални рад “Ћуприја”, пожелела је Невена Јањић, социјални радник Центра за социјални рад у Ћуприји, која је говорила о највећем хришћанском празнику Васкрсу и обичајима везаним за овај празник. Сва прикупљена средства биће намењена Клубу за младе, како би могао још успешније да ради.

Такође, данас је изведен и пригодан културно-уметнички програм.

Ускршња продајна изложба "Срце које непрестано расте", која ће бити отворена до 10. априла, већ почиње да бележи посећеност, а из Библиотеке позивају све суграђане, школе, вртиће и организације да посете ову изложбу.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram