У ИСАКОВУ 27. МАРТА ТРИБИНА “УНАПРЕЂЕЊЕ РУРАЛНОГ ТУРИЗМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА КРОЗ СТВАРАЊЕ МОГУЋНОСТИ ЗА РАЗВОЈ ЛОВНОГ ТУРИЗМА”

Објављено 25/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Туристичке организације Општине Ћуприја, у среду, 27. марта, у Дому културе у Исакову, биће одржана Трибина на тему “Унапређење руралног туризма на територији Општине Ћуприја кроз стварање могућности за развој ловног туризма”.

О локалним, националним и регионалним мерама подршке развоју руралног туризма, регистрацији сеоских домаћинстава и категоризацији смештајних капацитета, говориће представници Локалне самоуправе општине Ћуприја, Туристичке организације, представници Локалне пореске администрације, Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља, Ловачког удружења „Морава“ из Ћуприје и домаћини.

Као пример добре праксе, своја искуства са посетиоцима трибине, поделиће предузетница Ана Никодијевић из Овсишта код Тополе, познатија на друштвеним мрежама као „Анина зимница“.

Трибина је намењена свим физичким и правним лицима која су заитересована за обављање ове делатности, запосленима у туризму, као и младима који своју будућност виде на селу.

Трибина почиње у 17 сати.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram