У ДОМУ КУЛТУРЕ У ЈОВЦУ ОТВОРЕНА САЛА ЗА ФОЛКЛОР

Објављено 03/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Председник општине Ћуприја Јовица Антић, обишао је синоћ Дом културе у Јовцу где је отворена реконструисана сала за фолклор.

Сали су се највише обрадовали чланови Културно-уметничког друшта, а у лепом и уређеном простору, ова вредна и талентована деца синоћ су одржала и пробу фолклора.

"Заиста сам истински изненађен оволиким бројем деце и заиста човек осети једно велико задовољство када све ово види. Ово није превелики напор за општину, помогли су и мештани и месна заједница и верујем да смо омогућили један квалитетан простор за фолклор и за дружење наше омладине”, истакао је председник општине Ћуприја Јовица Антић. Антић је нагласио да се у договору са Месном заједницом Јовац сваке године уради део у Дому културе, а пажња се посвећује садржајима који ће се користити. Председник општине је такође рекао да је изузетно добра сарадња са Месном заједницом Јовац. “Ми смо много тога успели да урадимо у Јовцу претходних година, урађен је Јовачки поток, успели смо да урадимо и читаоницу у Дому културе, просторију за састанке и сваке године се трудимо да мало по мало напредујемо, а сада нам предстоји реконструкција крова на згради вртића, реконструкција централне саобраћајнице у Јовцу, која ће бити асфалтирана”, нагласио је Јовица Антић, председник општине Ћуприја, приликом посете Јовцу.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram