У ЋУПРИЈИ ВЕЧЕРАС ОДРЖАН СЈАЈАН КОНЦЕРТ “ХАРМОНИКОМ КРОЗ ЖАНРОВЕ”

Објављено 17/05/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Ћупријска публика уживала је вечерас у сјајном концерту Мешовитог оркестра Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји.

Концерт је одржан под називом “Хармоником кроз жанрове”, у великој сали школе, а на програму су била дела Дербенка, Биничког, Павловића, Диникуа, као и обраде поп и рок песама, под диригентском палицом Соње Станковић. Таленат, рад и труд је оно што карактерише ове младе уметнике, а то се показало и вечерашњим бриљантним наступом. Мешовити оркестр ће наступити на 46. Међународним сусретима хармоникаша, који ће бити одржани од 23. до 26. маја, у Пули.

Мешовити оркестар Основне музичке школе “Душан Сковран” настао је 2011. године. Чине га садашњи и бивши ученици школе и професори Богдан Савић, Бојана Прековић, Ненад Стојановић, Никола Ђокић и Соња Станковић.  Циљ је да се ученицима поред индивидуалног рада, приближи и групно музицирање. Својом енергијом , као и разноврсним програмом оркестар је стекао своју сталну публику.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram