У ЋУПРИЈИ ПОЧЕО ОСМИ ФУТСАЛ ТУРНИР “ЋУПРИЈА 2021”

Објављено 05/12/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Осми Футсал турнир “Ћуприја 2021” свечано је вечерас отворио директор Иван Алексић у Спортској хали “Ада” у Ћуприји. Учествује укупно 31 екипа, а турнир ће трајати до 25. децембра. Наградни фонд износи 1.000.000 динара, и то 600.000 динара за прво место, 200.000 за друго, 150.000 за треће и 50.000 динара за четврто место.

Према речима организатора из Установе за спорт Спортског Центра „Ада“, између осталих, пријавиле су се екипе из Београда, Ниша, Крагујевца, Шапца, Лесковца, Алексинца, а 8. Футсал турнир „Ћуприја 2021“ биће и ревија репрезентативаца Србије , с обзиром на то да у великом броју пријављених екипа, има футсалера, који носе дрес са државним грбом. Осим сениора, предвиђено је да и ове године под кровом Хале спортова „Ада“ наступају млађе категорије и ветерани, па је сва прилика да ће и осмо издање ћупријског зимског урнира у футсалу , у сали да буде на нивоу највише категорије Футсал турнира у Србији.

Организатор турнира је Спортски центар “Ада”, техничка подршка Спортски савез Ћуприје, а покровитељ Општина Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram