У ЋУПРИЈИ ПОЧЕО 4. РЕВИЈАЛНИ РИБОЛОВАЧКИ “МОСТ КУП – ЋУПРИЈА 2023” - ДАНАС МАЛА ШКОЛА РИБОЛОВА

Објављено 16/09/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у Ћуприји, у организацији Туристичке организација Општине Ћуприја, у сарадњи са Удружењем рекреативних риболоваца "Вараличар" из Ћуприје, под покровитељством општине Ћуприја, почео четврти по реду риболовачки ревијални“Мост куп - Ћуприја 2023”. Први дан је посвећен нашим најмађим суграђанима, девојчицама и дечацима ћупријских вртића и нижих разреда основих школа, за које је данас до 14 часова, организована мала школа риболова на Градској плажи у Ћуприји.

Удружење рекреативних риболоваца “Вараличар” је за потребе школице риболова ангажовало мајстора, креатора варалица Зорана Мојсињског из Крушевца, који ће деци приказати поступак израде вештачких мамаца и алате којима то ради. Све учеснике радионице очекују пригодни поклони.

У недељу, 17. септембра, у Моравском парку у Ћуприји, на обалама Велике Мораве биће одржано такмичење риболоваца вараличара, које ће трајати од 8 и 30 до 14 часова. Овогодишњи куп имаће едукативни, спортски и забавни карактер.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram