У ЋУПРИЈИ ПОЧЕО 12. МОТО СКУП МОТО КЛУБА IRON BRIDGE

Објављено 14/06/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Отварањем кампа на Градској плажи у Ћуприји, данас је у организацији Мото клуба Iron Bridge из Ћуприје, почео 12. Мото скуп, који се одржава данас и сутра.

Традиционално за посетиоце из Србије и иностранства припремљен је богат програм, тако да ће вечерас од 20 часова, наступити Бенд The Solution из Куманова у Северној Македонији. За 22 сата, заказан је концерт Бенда Belo Kopche - tribute band Bijelo Dugme из Скопља, a од поноћи ће насупити Рок бенд Ледене очи из Зрењанина.

У суботу 15. јуна, посетиoци ће од 14 до 18 сати, моћи да уживају у музици Бенда The Solution, у оквиру Дневне журке, када ће бити приређени и Pena Party и GO GO dance.

Од 18 сати, биће одржан дефиле улицама Ћуприје. За 19 часова, предвиђене су Бајкерске игре. Концерт Групе Sunshine биће одржан са почетком у 20 сати, док ће од 22 часа, наступити Група Rock Ko Fol. У поноћ почиње концерт Групе 357.

12. Мото скуп Мото клуба Iron Bridge одржава се у партнерству са Туристичком организацијом Ћуприје, под покровитељством Општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram