У ЋУПРИЈИ ОТВОРЕН МОТО СКУП “ЈАЧИ НЕГО ИКАД”

Објављено 17/09/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Девети Мото скуп "Jачи него икад”, у организацији Мото клуба Iron Bridge у Ћуприји, а под покровитељством Општине Ћуприја и Туристичке организације Ћуприја, отворен je данас у Мото кампу на Градској плажи у Ћуприји и трајаће до недеље 19. септембра. Скупу ће, како је најављено, присуствовати 1500 бајкера из целе Србије и иностранства. Програмом je поред бројних активности, вечерас од 19 сати, предвиђен концет групе Hot Dog, у 21 час наступиће Група Краљевски Апартман, од 23 часа Група Валентино, а један сат после поноћи наступиће Bend Sevdah Rock Connection.

У суботу, 18. септембра, од 11 сати, предвиђен је туристички обилазак Музеја “Хореум Марги – Равно”, Манастира Раванице, Сењског Рудника и Иванковца. Такође у суботу, од 16 часова, биће одржан рок концерт Групе The Passengers, од 17 сати биће одржане Бајкерске игре, а од 19 часова, предвиђен је дефиле кроз Ћуприју. На мото скупу ће такође у суботу, од 20 сати наступити Дечији хор “Дар”, од 21 сат рок група Ноћни путници, од 23 часа концерт ће одржати Рибља Чорба, док ће од два сата после поноћи наступи група Het Trik. Мото скуп ће бити одржан уз поштовање прописаних епидемиолошких мера.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram