У ЋУПРИЈИ ОДРЖАНА ТРИБИНА “ЗДРАВА ПОРОДИЦА”

Објављено 15/05/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у Амфитеатру „Проф. др Љубомир Марић“, на Академији васпитачко струковних студија, Одсек за медицинске студије у Ћуприји, одржана Трибина под називом „Здрава породица“. Трибина је одржана у оквиру Пројекта “Кутак за оснаживање породице”, који спроводи Црвени крст Ћуприја, у сарадњи са Центром за социјални рад, Домом здравља, Удружењем “Подршком до осмеха”, Центром за породични смештај и усвојење, уз подршку Општине Ћуприја, чија је реализација почела првог фебруара ове године. Социјална радница и координаторка пројекта, Невена Јањић је рекла да овај пројекат улази у другу трећину своје реализације, као и да је овакав мултидисиплинарни приступ деловања на заједницу кроз породицу и њене чланове био потребан о чему сведоче и досадашњи резултати.

Јелена Ђулинац, председник Општине Ћуприја је поздрављајући учеснике и госте трибине истакла да Општина Ћуприја већ десет година заредом увећава сукцесивно буџетска давања за развој и унапређење социјалне политике.

Повод за одржавање трибине је Међународни дан породице, а учествовали су предавачи и гости из Београда и Ивањице.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram