У ЋУПРИЈИ ОДРЖАНА 3. МАНИФЕСТАЦИЈА “РАЗИГРАНО РОДИТЕЉСТВО - ВЕЖБАЈМО ЗАЈЕДНО"

Објављено 03/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Предшколске установе “Дечја радост”, под покровитељством Општине Ћуприја, данас је у Соколском дому у Ћуприји, одржана 3. Манифестацијa “Разиграно родитељство – вежбајмо заједно”.

Ова сјајна манифестација се одржава у оквиру Дечије недеље која се обележава до 8. октобра, а обухватила је спортске активности деце и родитеља и то: такмичење у пузању беба, моторички полигон и такмичарске игре за родитеље и децу узраста до три године, као и спортске активности за родитеље и децу узраста од 3 до 7 година.

Посебна пажња свакако је била на сегменту манифестације под називом „Посаветујте се са стручњацима” у коме су саветодавну улогу имали стручњаци Предшколске установе “Дечја радост”, Дома здравља „Ћуприја“, Завода за јавно здравље „Поморавље“, Центра за социјални рад „Ћуприја“, Центра за породични смештај и усвојење, као и Спортског савеза Ћуприје.

Фотографије деце су објављене уз сагласност родитеља и васпитача.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram