У ЋУПРИЈИ ОДРЖАН ЗИМСКИ СЕМИНАР СУДИЈА И ДЕЛЕГАТА ПОМОРАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ И МЕЂУОПШТИНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ НА НИВОУ ПОМОРАВСКОГ ОКРУГА

Објављено 29/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У Ресторану “Зар” у Ћуприји, данас је одржан Зимски семинар судија и делегата Поморавске окружне лиге и Међуопштинске фудбалске лиге на нивоу Поморавског округа, са циљем едукације судија и делегата, јединствене примене Правила фудбалске игре, као и провере припремљености судија и делегата за обављање својих дужности. То укључује здравствене способности, теоретске спремности, као и физичке способности – спремности судија.

“Желим да вам кажем да је ово традиционално Зимски семинар, који је пред пролећни део Првенства, који је иначе и тежи и за суђење и за обављање делегатских дужности, тако да у едукативном смислу радимо и са делегатима и са судијама, а то је провера физичких норми и теоретског знања судија и делегата”, изјавио је данас за Портал Horreummargiinfo.rs Слободан Недељковић, испред руководства Семинара. Он је такође истакао да су семинари организовани по свим ФИФИНИМ стандардима.

После семинара на Градском стадиону “Александар Аца Петровић” обављена је и провера физичких способности и тестирање теоретског знања судија.

Организатор данашњег Зимског семинара је руководство Струковне судијске организације Поморавског округа.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram