У ЋУПРИЈИ ДАНАС СТРУЧНИ СКУП “РАЗИГРАНО РОДИТЕЉСТВО”

Објављено 03/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Савеза удружења медицинских сестара васпитача предшколских установа Србије у сарадњи са Предшколском установом “Дечја радост", данас се на Академији васпитачко-медицинских струковних студија у Ћуприји, одржава акредитовани стручни скуп под називом "Разиграно родитељство: подршка родитељима за заједничку игру са дететом и учешће у рутинама". Скуп је отворила Снежана Илић, директорка “Предшколске установе “Дечја радост”, а потом се учесницима испред локалне самоуправе, обратила Јадранка Ђорђевић, помоћница председнице Општине Ћуприја.

На скупу учествује 230 предавача, модератора из целе Србије, са циљем оснаживања практичара за разумевање и преиспитивање праксе развијања програма „Разиграно родитељство“ кроз властита промишљања и дијалог са колегама, породицом, децом и партнерима из локалне заједнице, учесницима у пројекту. Циљ овог стручног скупа је и оснаживање практичара за унапређивање сарадње са породицом кроз размену искуства са примерима рефлексије и саморефлексије - стечених вештина респонзивности и разиграности, који су допринели промени културе и структуре вртића.

Скупу данас присутвује Јелена Ђулинац, председница Општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram