У ЋУПРИЈИ ДАНАС ОТВОРЕН 11. РЕГИОНАЛНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА “НОУФЕСТ ЋУПРИЈА 2023"

Објављено 16/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Једанаести Регионални сајам образовања “Ноуфест Ћуприја 2023”, који се традиционално одржава у Ћуприји, отворен је данас у Хали спортова “Ада” у Ћуприји, у организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност Ноу тима. Први сајамски дан резервисан је за представљање факултета и високих школа .

Поздрављајући присутне Дејан Милуновић, члан Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност – НОУ тима рекао је да ове године Регионални сајам образовања има највећи број излагача и да су на сајму 44 високошколске институције, које ће представити своје студијске програме заинтересованим ученицима завршних разреда средњих школа, који долазе из целог региона. “По овоме представљамо јединствени садржај ове врсте у Републици и можемо са поносом да кажемо да смо после једанаест година постигли неки ниво који је престижан за читаву нашу земљу и с поносом могу да кажем да имамо највећи број домаћих високошколских институција. Ту су факултети са Универзитета у Београду, Крагујевцу, Нишу, приватни факултети и универзитети, Академије струковних студија, који долазе из целе Србије, по чему смо и највећи Сајам образовања у Републици Србији”, истакао је данас Дејан Милуновић, члан Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност – НОУ тима. Према његовим речима поента овог сајма је да се ученицима из региона приближе факултети односно да факултети који раде већ појединачне промоције то ураде на оваквом једном месту, а да ученици с друге стране имају широку лепезу, односно да погледају и да се отприлике профилишу где желе да наставе образовање.

Сутра ће, у оквиру Регионалног сајма образовања “Ноуфест Ћуприја 2023”, бити представљене средње школе са територије Поморавског округа и специјализоване средње школе из целе Србије, домови ученика, удружења младих а биће их укупно 24. Све сајамске активности одржавају се у времену од 10 до 16 часова.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram