У БАТИНЦУ АСФАЛТИРАНИ ПРИСТУПНИ ПУТ КА ЦРКВИ И ПЛАТО ИСРЕД ДОМА КУЛТУРЕ

Објављено 07/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У Батинцу је, у оквиру, редовног одржавања сеоских саобраћајница, асфалтирано око 900 квадратних метара приступног пута према порти Цркве Вазнесења Господњег, као и плато испред Дома културе.

“Поред тога урађена је једна површина са друге стране дворишта цркве, то је била једна саобраћајница која је недовршена , у дужини од око 30 метара, тако да смо спојили предњу и будућу задњу капију цркве на обе саобраћајнице. Уредили смо један простор”, изјавио је Дејан Ристић, директор Јавног комуналног предузећа “Равно 2014” у Ћуприји.

Према његовим речима радови на ревитализацији градских и сеоских саобраћајница почеће крајем лета и почетком јесени, а у прву фазу радова биће уложено око 30 милиона динара. Припремне радове је извела Радна јединица “Грађевинска оператива” Јавног комуналног предузећа “Равно 2014”, а послове асфалтирања са додатном механизацијом подизвођачи.

“Нека идеја наша је да ми поступак јавне набавке пустимо, пре свега, до половине августа месеца, а након тога да извођаче уведемо у посао што ће бити у другој половини септембра, тако да се у селима на територији ћупријске Општине, очекују опсежни радови на уређењу путне инфраструктуре”, каже Ристић.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram