СРБИЈА НАДЕ

Објављено 21/05/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Групу од тринаесторо младића која је из Косовског Поморавља кренула пешице пут Београда, како би на великом скупу “Србија наде”, 26. маја, пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, у Ћуприји је, код споменика кнезу Лазару, дочекекао председник ОО СНС Нинослав Ерић, са активистима странке.

“Добродошли у Поморавље, у Ћуприју, у срце Моравске Србије. Ценимо вашу жртву коју чините ка очувању Косова и Метохије и захвални смо вам јер и на овај начин браните суверенитет и интегритет наше земље”, рекао је председник СО и народни посалник Нинослав Ерић.

Далибор Јанковић један од учесника и вођа групе, захвалио се домаћинима на срдачној добродошлици и председнику Ерићу на подршци коју им пружа током читавог пута. “Стићи ћемо на време у Београд, на велики митинг, 26. маја”, поручио је Далибор Јанковић.

Како смо сазнали Далибор Јанковић је ћупријски ђак. Завршио је Високу медицинску школу струковних студија и каже да му је Ћуприја остала у лепој успомени.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram