ШКОЛА ГЛУМЕ УСТАНОВЕ КУЛТУРЕ “ЋУПРИЈА” ДАНАС ОРГАНИЗОВАЛА ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА

Објављено 01/10/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Школа глуме Установе културе “Ћуприја” данас је у Основној музичкој школи “Душан Сковран” у Ћуприји, организовала пријем нових чланова. У ову сјајну Школу глуме примљени су млади талентовани људи узраста од 12 до 18 година, а данас је одржан и први час. Будући млади глумци ће у оквиру ове школе учити и радити на јасном заузимању става када се о нечему говори, јасном изражавању, креативном размишљању, слободном исказивању личних идеја, истраживању сопствних глумачких потенцијала, побољшању говора и дикције, ослобађању од треме, као и на разумевању и неговању културе и уметности. Са полазницима Школе глуме ће радити Марија Миладиновић, мастер драмски и аудиовизулени уметник, педагошки асистенти су Милица Радуловић и Александар Коновалов, студенти Факултета Педагошких наука у Јагодини, док је менторска подршка доктор Урош Младеновић.

Школа глуме Установе културе “Ћуприја” је бесплатна, а биће завршена крајем школске године, када полазници имају јавни наступ, односно прву представу пред публиком.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram