СЈАЈНА ПРЕДСТАВА “НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА” У ВРТИЋУ “ЛЕПТИРИЋ”

Објављено 14/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У сусрет Новогодишњим празницима данас је у Вртићу “Лептирић” у Ћуприји изведена сјајна позоришна представа “Новогодишња чаролија”, која је окупила малишане, како из градских, тако и из сеоских вртића. Око 350 малишана уживало је данас у овој занимљивој представи, а затим је на радост дивних малишана, уследила подела пакетића и фотографисање са Деда Мразем.

“Као и претходних година Предшколска установа “Дечја радост” обезбедила је новогодишње пакетиће за све кориснике установе, уз помоћ локалне самоуправе која нам је одобрила средства за њихову набавку, а ове године ће укупно 600 деце примити пакетиће. Пакетићи ће бити подељени данас и сутра у оквиру представе “Новогодишња чаролија”, која ће сутра бити изведена и у Вртићу “Невен”, изјавила је данас за Portal Horreummargiinfo.rs Снежана Илић, директорка Предшколске установе “Дечја радост”.

Према њеним речима Предшколска установа “Дечја радост” припремила је богат Новогодишњи програм који ће бити реализован до краја децембра.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram