СЈАЈНА МАНИФЕСТАЦИЈА “УМЕТНОСТ РОДИТЕЉСТВА” ОДРЖАНА ДАНАС У ЋУПРИЈИ

Објављено 06/06/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Под покровитељством Општине Ћуприја, сјајна Манифестација за родитеље и децу “Уметност родитељства” одржана је данас у Моравском парку у Ћуприји. Поздрављајући присутне, манифестацију је свечано отворила Јелена Ђулинац, председница Општине Ћуприја. У оквиру манифестације реализовани су бројни садржаји за родитеље и децу: “Учимо из књига о музици и инструментима” у организацији Народне библиотеке “Душан Матић”, “Како су повезани музика и медицина”, у организацији Дома здравља “Ћуприја”, Медицинске школе и Црвеног крста “Ћуприја”. Предшколска установа “Дечја радост” и Музеј “Хореум Марги – Равно” реализовали су садржаје под називом “Креирамо и израђујемо музичке инструменте и “Осликајмо лице у ритму музике”, а Градско културно-уметничко друштво “Железничар” и Предшколска установа “Дечја радост”сегмент “Играмо се, певамо и стварамо музику".

Посебна пажња свакако је била на сегменту манифестације “Питајте, информишите се и посаветујте се” у коме су саветодавну улогу имали стручњаци Дома здравља “Ћуприја”, Медицинске школе, Црвеног крста “Ћуприја”, Завода за јавно здравље “Поморавље”, Центра за социјални рад “Ћуприја”, Центра за породични смештај и усвојење, Кутка за оснаживање породице и Предшколске установе “Дечја радост” у Ћуприји. Манифестација “Уметност родитељства” била је прилика за промоцију Ћуприје као дестинације за породични одмор, град музике и спорта, у чему велику улогу има Туристичка организација Ћуприје. Помоћ и подршку Манифестацији “Уметност родитељства” пружали су волонтери Канцеларије за младе Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram