СЈАЈАН НОВОГОДИШЊИ ДЕЧИЈИ ПРОГРАМ У ЋУПРИЈИ

Објављено 30/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом Новогодишњих празника, на Градском тргу у Ћуприји одржан је сјајан целодневни Новогодишњи дечији програм. Добродошлицу је најпре пожелео Дечији хор “Мали Сковранци”, а потом је изведена позоришна представа “Новогодишња магија”. Уследили су дневна журка за најмлађе “Мини диско са Звончицом”, анимације за децу “Пепељугина новогишња кочија, као и квиз “Баба Мразица и њене чаролије”. Такође организовано је дружење и сликање са Деда Мразом, а затим и “Новогодишња библиотека” - дружење са песником Александром Јањушевићем. Деца, млади и чланови њихових породица, уживали су и у Новогодишњем плесу плесних група “Dream Team”, “Megic Kids” и New Kids”, као и у журци под називом”Ди Џеј Еуфорија”, као и у Новогодишњој чајанци.

У богатој Новогодишњој музичко-сценској забави за децу и младе, као и за чланове њихових породица поред осталих учествовала су деца из Предшколске установе „Дечја радост“, Основне школе „Ђура Јакшић“, ученици Основне музичке школе „Душан Сковран“, плесачи из Плесне групе „Dream Team“, као и многобројни аниматори, драмски и музички извођачи и песници. Одређени садржаји имали су и хуманитарни карактер.

Организатор Новогодишњег програма за децу и младе је Туристичка организација општине Ћуприја, у сарадњи са Установом културе “Ћуприја", Предшколском установом „Дечја радост“, Народном библиотеком „Душан Матић“, Основном школом „Ђура ЈакшиЋ“, под покровитељством Општине Ћуприја.

Сви садржаји били су бесплатни.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram