SANJA NIKOLIĆ, STRUKOVNI KOZMETIČAR – ESTETIČAR IZ ĆUPRIJE NA NASLOVNOJ STRANI MAGAZINA “FLEEK”

Објављено 17/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Na naslovnoj strani jubilarnog 5. broja Magazina "Fleek" koji se bavi inovacijama u svetu lepote i nege, s ponosom ističemo Sanja.Nails "Beauty&Care" salon iz Ćuprije.

Njihova stručnost i posvećenost lepoti su izuzetne, te su zaslužili posebno mesto u jubilarnom 5-tom izdanju. Zahvaljujemo im na inspiraciji koju pružaju i na doprinosu koji čine u beauty industriji.

Ovaj specijalni broj je posvećen istinskim profesionalcima poput Sanja.Nails "Beauty&Care" salona, čija predanost podiže standarde u industriji. Kroz ekskluzivne intervjue, savete i inspirativne priče, čitaoci imaju priliku da se upoznaju s radom i vizijom ovog izvanrednog salona.

Ovaj časopis nastavlja da podržava izuzetne talente i posvećuje se deljenju njihovih priča kako bi inspirisali i obogatili naše znanje o svetu lepote i nege.

Ne propustite da otkrijete šta čini Sanja.Nails "Beauty&Care" tako posebnim i kako su obeležili jubilarni 5. broj časopisa "Fleek".

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram