ШАХ КЛУБ “РАДНИЧКИ” ДОБИО НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ

Објављено 29/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Шах клуб “Раднички” у Ћуприји добио је нове просторије у Соколском дому. “Ово је место где ће се окупљати сви чланови клуба, где ће се спремати за први тим, за наступе у Лиги, појединачне наступе и где ће сви грађани Ћуприје моћи да долазе у одређеним терминима, које ћемо накнадно саопштити, кад год буду хтели да играју шах и да се дружимо”, истакао је Зоран Ђурђевић, председник Шах клуба “Раднички”. Он се захвалио локалној самоуправи на разумевању и потреби враћања шаха у школе и друге јавне установе и просторе.

“Шах се поново вратио у школе, мислим да је неопходно да се прво створе услови, некада су били много бољи услови, сада се нешто покушава поново, без услова неће бити ни резултата”, рекао је Радомир Милојковић -Раде Цревар, бивши спортиста, спортски радник и публициста.

“Пред нама је школа шаха, у просторијама где смо се некада окупљали, привући ћемо више деце, тако да деца која су у школи могу сада комотно да дођу и у клупске просторије, где можемо да наставимо рад, који ће много бити бољи”, рекла је Снежана Ђорђевић, чланица клуба и руководилац Школе шаха. Она је позвала децу из основних и средњих школа да дођу у клупске просторије, где ће викендом радити Школа шаха.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram