ПРОМЕНА МОДЕЛА НАСТАВЕ ОД 20. СЕПТЕМБРА

Објављено 17/09/2021 у 
Podeli ovu objavu:

У складу са одлуком Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа Министарства просвете, науке и технолошког развоја, која се односи на утврђени модел наставе за школе у одређеним јединицама локалне самоуправе , на састанку Тима одржаном 16. септембра, а сходно одлукама и закључцима Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковид 19 и стручним упутствима за организацију образовно-васпитног рада у основним и средњим школама, за шклоску 2021/2022. годину, донета је Одлука да основне и средње школе у Србији наставе са “првим” моделом организације образовно-васпитног рада, осим у градовима и општинама који су наведени у овој одлуци.

“Други” модел организације образовног рада - комбинована настава, примењиваће се од понедељка 20. септембра, у средњим школама на територији општина Ћуприја, Параћин, Свилајнац, Деспотовац , као и на територији града Јагодине.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram