ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА 13. ОКТОБРА

Објављено 08/10/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Програмом обележавања 13. октобра, Дана Општине Ћуприја, за понедељак, 11. октобар, у Галерији Музеја “Хореум Марги – Равно” у Ћуприји, предвиђено је отварање изложбе слика Боже Илића из Прокупља, најпознатијег топличког сликара. Отварање изложбе заказано је за 20 часова. У уторак, 12. октобра, са почетком у 16 сати и 30 минута, биће одржана 76. улична трка "Меморијал Александар Петровић”. У среду, 13. октобра, у 11 часова, биће одате државне и војне почасти палим борцима, код споменика палим борцима Народноослободилачке борбе. Истог дана за 18 сати, у сали Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран”, заказана је свечана седница Скупштине општине Ћуприја. На Градском тргу у Ћуприји, такође у среду, 13. октобра, биће одржан концерт Рок групе Партибрејкерс из Београда, а почетак је у 21 час.

У четвртак 14. октобра, у сали Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран” у Ћуприји, биће изведена позоришна представа "Сокин и Босина", Звездара театра. Режију потписује Југ Радивојевић, а играју Љиљани Благојевић, Весна Станковић, Милош Ђорђевић и Калина Ковачевић.

Бесплатне карте се могу преузети 11. и 12. октобра, у терминима од 13 до 16 и од 17 до 19 сати, у холу Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран”. Представа почиње у 20 сати. Због епидемиолошке ситуације број места је ограничен.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram