ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 13. ОКТОБРА ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Објављено 05/10/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру обележавања 13. октобра, Дана Општине Ћуприја, у уторак, 11. октобра, у Музеју “Хореум Марги – Равно у Ћуприји, у 19 часова, биће отворена изложба слика сликара Петра Добровића.

77. Улична трка “Меморијал Александар Аца Петровић” биће одржана у среду, 12. октобра, са почетком у 17 сати. На Градском тргу у Ћуприји, у четвртак, 13. октобра, са почетком у 16 часова, биће одржан Дечији карневал под називом “Срећа је у љубави”, а биће проглашени и најбољи учесници Конкурса који је за ученике основних и средњих школа у Ћуприји, на тему “Мој град”, расписала Народна библиотека “Душан Матић”. Истог дана,на Градском тргу са почетком у 17 сати, биће изведена позоришна представа за децу “Моравски пустолов”, од 18 часова са децом ће се дружити аниматори, док је сечење рођенданске торте предвиђено за 19 сати. У случају лоших временских услова програм са Градског трга биће реализован у Спортској хали “Ада” у Ћуприји.

Позоришна представа “Књига о Милутину” биће изведена 13. октобра, са почетком у 20 сати, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран”. Од 22 часа, на Градском тргу биће одржан концерт Групе S.A.R.S, док ће у поноћ бити приређен ватромет.

У петак, 14. октобра, у сали Основне Музичке школе “Душан Сковран” са почетком у 20 часова, биће одржан концерт Камерног ансамбла “Серафим”.

Програм обележавања Дана Општине Ћуприја биће спроведен у организацији Туристичке организације Општине Ћуприја, Установе културе “Ћуприја”, Народне библиотеке “Душан Матић” и Предшколске установе “Дечја радост”, а под покровитељством Општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram