ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 13. ОКТОБРА ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Објављено 06/10/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру обележавања 13. октобра, Дана Општине Ћуприја, у уторак, 11. октобра, у Музеју “Хореум Марги – Равно у Ћуприји, у 19 часова, биће отворена изложба слика великана српске уметности Петра Добровића. 77. Улична трка “Меморијал Александар Аца Петровић” биће одржана у среду, 12. октобра, са почетком у 17 сати.

У четвртак, 13. октобра, са почетком у 11 часова, биће одате државне и војне почасти палим борцима Народноослободилачке борбе код споменика палима борцима на Градском тргу у Ћуприји, док је за 12 сати, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” заказана свечана седница Скупштине општине Ћуприја. На Градском тргу у Ћуприји, такође, у четвртак, 13. октобра, са почетком у 16 часова, биће одржан Дечији карневал под називом "Срећа је у љубави". Истог дана, на Градском тргу са почетком у 17 сати, биће изведена позоришна представа за децу “Моравски пустолов”, док је сечење рођенданске торте предвиђено за 18 сати.

Позоришна представа “Књига о Милутину” биће изведена 13. октобра, са почетком у 20 сати, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран”. Од 22 часа, на Градском тргу биће одржан концерт Групе S.A.R.S.

У петак, 14. октобра, у сали Основне Музичке школе “Душан Сковран” са почетком у 20 часова, биће одржан концерт Камерног ансамбла “Серафим”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram