ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

Објављено 20/07/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Како би последице невремена и поплава биле што брже саниране, данас је проглашена ванредна ситуација на територији општине Ћуприја👇

Због поплава и штетa које су ових дана проузроковале обилне падавине, проглашена је ванредна ситуација на територији општине Ћуприја.
Ванредна ситуација проглашена је на предлог Јовице Антића, председника Општине Ћуприја и уједно команданта Општинског штаба за ванредне ситуације, који је, образлажући свој предлог, рекао како се после јутрошњег обиласка терена уверио „да због критичне ситуације и бржег реаговања треба увести ванредну ситуацију“.
Поента увођења ванредног стања је у томе да се брже и лакше помогне у отклањању последица поплава, јер ова мера подразумева ефикасније ангажовање и материјалних и људских ресурса у отклањању настале штете, истакнуто је на данашњој електронској седници Општинског штаба за ванредне ситуације, на којој је мера једногласно и донета.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram