ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПРИСУСТВОВАО ПАРАСТОСУ У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА ПОВОДОМ ВИДОВДАНА

Објављено 28/06/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Председник Владе Србије, Милош Вучевић, присуствовао је данас са сарадницима, парастосу кнезу Лазару и косовским јунацима у Манастиру Раваница, који је поводом Видовдана, служио владика браничевски Игњатије са свештенством Српске православне цркве. Парастосу и литургији су присуствовали и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић, министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић и министар културе Никола Селаковић. Премијер и гости су се поклонили испред кивота са моштима кнеза Лазара Хребељановића и упалили свеће, да би потом присуствовали и литургији коју је служио Владика Игњатије.

Делегацију Владе Србије на челу са премијером Вучевићем дочекало је руководство општине Ћуприја предвођено председником Општине Ћуприја Јеленом Ђулинац. У делегацији су били Нинослав Ерић председник Скупштине општине и Владимир Васиљевић, заменик председника општине Ћуприја.

Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram