ПОТПИСАН УГОВОР О РЕКОНСТРУКЦИЈИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ "13 ОКТОБАР" У ЋУПРИЈИ

Објављено 25/11/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Министарство за јавна улагања и Општина Ћуприја потписали су 15. новембра уговор о међусобним обавезама у финансирању пројекта реконструкције ОШ"13 октобар" у Ћуприји. Након потписаног уговора Општина Ћуприја је у обавези да спроведе поступак јавне набавке, склопи уговор са извођачем. Вредност пројекта је 57.106.166, динара, без ПДВ-а. То подразумева реконструкцију школе "13 Октобар" и изградњу котларнице. Уговорна обавеза општине је да формира стручни тим и министарству доставља недељне извештаје о реализацији пројекта.

После Гимназије, Основне музичке школе "Душан Сковран" и Основне школе "Вук Караџић", Основна школа “13. октобар” биће четврта школа у Ћуприји, која ће у само четири године, бити потпуно реконструисана. Овој листи школских објеката који су реконструисани треба додати и вртић "Шећерко" где су радови у току и који ће након темељне санације за који месец, стати у ред енергетски ефикасних образовних установа.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram