ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ КАЛДРМИСАНОГ ДЕЛА У КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ У ЋУПРИЈИ

Објављено 09/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас су почели радови на санацији калдрмисаног дела у Карађорђевој улици у Ћуприји.

Дејан Ристић, директор Јавног комуналног предузећа “Равно 2014”, изјавио је да радове на препакивању коцки и нивелисању калдрмисаног коловоза, о свом трошку изводи извођач радова, у гарантном року.

“Појава улегнућа на коловозу није изненађујућа, јер је настала због очекиваног природног слегања тла и материјала. Како је пре постављања коцки читавом дужином саобраћајнице урађена нова водоводна мрежа, већег промера са ископима рова и до два метра, било је очекивано да ће доћи до слегања тла, па су се тако појавиле неравнине и улегнућа. Из тог разлога, након првобитног постављања калдрме, није урађено фуговање коцке додатним материјалима, већ ће фуговање спојница бити завршено одмах по санацији коловоза”, рекао је Ристић.

Радови би требало да буду окончани до краја августа, тако да ће се саобраћај за то време, одвијати наизменично у једној траци, уз поштовање постављене сигнализације.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram