ПОЧЕЛА ПРИМЕНА ПЕНЗИОНЕРСКИХ КАРТИЦА

Објављено 03/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Примена пензионерских картица нове генерације Фонда пензијско-инвалидског осигурања, почела је од 1. октобра. Потписивањем споразума о сарадњи са друштвено одговорним компанијама, јавним предузећима, апотекама, здравственим установама, предузетницима, државним институцијама, занатским радњама, банкама, бањама и другим правним субјектима, који су се укључили у пројекат Фонда ПИО Пензионерска картица, обезбеђени су попусти и остале погодности за кориснике картица.

Права лица на територији општине Ћуприја, која су закључила споразуме о пословној сарадњи, којима се обавезују на давање попуста пензионерима су:

Апотеке „Пинус”, “Нар” и “Беладона”, Ординација “Медикус”, “Интерком” Ћуприја, Технички преглед “Лале ауто плус”, трговине “Студио Фонтана”, “Фонтана терм”, “8. новембар”, “Супер колор”, “Гроздановић” и предузеће “РС Инжењеринг”.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram