ПОЧЕЛА ДРУГА ФАЗА РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ОБЈЕКТА ДОМА КУЛТУРЕ У СУПСКОЈ

Објављено 23/01/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Општина Ћуприја уз подршку Европске уније реализује пројекат „Реконструкција и адаптација објекта Дома културе у насељу Супска“. Другу фазу радова на реконструкцији објекта Дома културе, која је почела данас, обишли су Јовица Антић, председник општине Ћуприја и заменик председника општине Владимир Васиљевић. Укупна вредност пројекта износиће 310.732,38 долара. Бесповратна средства у висини од 175.972 долара, обезбеђена су преко програма Европске уније за локални развој, ЕУ ПРО Плус, који се спроводи у сарадњи са Министарством за европске интеграције, док учешће Општине Ћуприја износи 134.760,38 долара.

Општина Ћуприја аплицирала је у склопу јавног позива за пројекте локалне инфраструктуре, а право учешћа имало је 99 локалних самоуправа, које су укључене у реализацију програма ЕУ ПРО Плус.

Реализацијом овог пројекта, наводе у ЕУ ПРО Плус, биће побољшани услови за пружање медицинских услуга и организовања друштвених и културних активности за 1.662 мештана Супске.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram