ПЛАНСКА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ 24. МАЈА

Објављено 23/05/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Према информацији коју смо добили у ћупријској Електродистрибуцији, у уторак, 24. маја, због планираних радова на мрежи, у времену од 8 до 15 часова, без електричне енергије биће улица Данила Димитријевића и викенд насеље Везировац од трафо станице ка Виноградарској кући. Такође у уторак, 24. маја, због планираних радова на мрежи, од 10 до 10 сати и 30 минута, без струје ће остати Супска, Крушар на улазу и према Великој Морави, Влашка, Исаково – Брест, насеље око Циглане, улице Ресавска, Бањичких жртава, Солунског фронта и Носилаца Албанске споменице, као и бензинске пумпе ЕКО 1 и 2, сепарација ВОЋ, “Неимар” и кланица “Павловић”.

У времену од 10 и 30 до 11 часова, струју неће имати Остриковац, Доњи Мајур, насеља Новине и Стрелиште, фирме “Рубин”, “Војвода”, “Шиља” и “Велкомерц”, Шумска секција, бензинска пумпа, као и фирме на регионалном путу Ћуприја – Јагодина.

У времену од 11 до 11 сати и 30 минута, 24. маја, без електричне енергије ће остати Добричево, Стубица, Сење, Паљане – Иванковац, викенд насеље Чамбура, као и ”Минлес”, водовод “Немања” и Манастир Раваница.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram