ПЛАНСКА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ 21. МАРТА

Објављено 21/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру активности Огранка Електродистрибуције Јагодина - Погона Ћуприја, на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабедавања електричном енергијом предстојећу сезону, данас у времену од 11 до 12 сати, без електричне енергије биће корисници у улицама Хајдук Вељковој, Балканској и Живке Дамњановић – од Хајдук Вељкове улице до краја, као и “Медикус”.

Такође, данас од 13 до 14 часова, без струје ће бити корисници у улицама Раваничкој од броја 1 до улице Омладинских бригада, Карађорђевој – ламела - од броја 67 до броја 73, од броја 69 до броја 71, од броја 75 до броја 77, Карађорђевој у улазу број71, Карађорђевој од моста до броја 80, Ловћенској, Змај Јовиној, Брегалничкој, Кнеза Милоша – од Микићевог моста до Раваничке улице, као и Општински суд, ПТТ “Телеком Србија”, вртић “Бамби”, Војвођанска и Комерцијална банка.

Током трајања радова моле се корисници да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram