ОДРЖАНО СЈАЈНО ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ “ПОЕЗИЈА ЖИВОТА”

Објављено 08/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом 8. марта, Дана жена, вечерас је у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, уприличено сјајно вече поезије, препуно емоција, дивних стихова и добре музике, под називом "Поезија живота", са песником Марком Милошевићем и његовим гостима.

Овом приликом, Маркове стихове је говориио глумац Бане Томашевић и глумица Вања Милачић.

Марко Милошевић је песник чије стихове говоре најбољи глумци из региона. „Поезија живота“ је заједнички назив за његове четири збирке песама. “Кроз живот с душом”, „Победа себе“, „Захвалан“ и „Капут“, које је наш драги комшија и ћупријски зет промовисао на својим песничким вечерима у Београду, Сарајеву, Подгорици, Тивту, Никшићу, Бањалуци, а недавно и у родној Јагодини.

„Најсигурнији начин да се превари конфузија наше стварности јесте да човек говори и делује добрим мислима, да проживљава велика осећања, да поставља питања где је истина и да своје доживљаје света дели са другима, за мене то је поезија“ истиче Марко, чија инспирација окупља најбоље глумце: Горана Богдана, Бориса Исаковића, Тихомира Станића, Бранимира Поповића, Гордана Кичића, Нелу Михаиловић, Радоја Чупића, Вању Ејдус, Дубравку Дракић, Ивану Мрваљевић, Тарика Филиповића, Дина Брајовића, Горана Султановића.

Организатор ове прелепе вечери је Установа културе “Ћуприја”.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram