OДРЖАНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА - “ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ”

Објављено 31/03/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Народне библиотеке “Душан Матић”, вечерас је у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, одржано Општинско такмичење рецитатора. То је 53. општинска Смотра рецитатора под називом “Песниче народа мог” за ученике основних и средњих школа са територије Општине Ћуприја.

Прво место у млађој категорији за ученике од првог до четвртог разреда, освојила је Уна Ћаћић, друго Тадија Стојковић, а треће место Нина Марковић.

У средњој категорији, за ученике од петог до осмог разреда, прво место припало је Лани Савић, друго место Вуку Миленковићу, док је треће место освојила Петра Јевтић. .

Прво место у старијој категорији, за ученике средњих школа, освојила је Ђурђица Надева, друго Дијана Лазовић, а треће место припало је Александри Јовановић. .

Директорка Народне библиотеке “Душан Матић” Љиљана Ђорђевић, уручила је књиге најбољим рецитаторима, а сви учесници овог такмичења добили су захвалнице. Окружно такмичење рецитатора биће одржано 20. априла, у Јагодини.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram