ОДРЖАНА КОНФРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ 13. ОКТОБРА - ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Објављено 26/09/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом 13. октобра, Дана општине Ћуприја и ове године биће уприличен богат и разноврстан програм за све грађане наше општине, чуло се на данашњој конфреници за медије, на којој је и представљен програм.

Светлана Костић, чланица Општинског већа и председница Организационог одбора за прославу Дана општине, рекла је поред осталог, да ће бити велика част да угостимо побратиме и пријатеље из Добоја, Котора и Цеља. О програму су говорили и Јелена Петровић, директорка Туристичке организације Општине Ћуприја, Новак Новаковић, директор Музеја “Хореум Марги – Равно” и Драган Здравковић, председник Спортског савеза Ћуприје. Програм прославе Дана Општине Ћуприја обухватиће Свечану седницу, уличне трке, изложбе “Великани српске уметности 20. века” -Петар Лубарда и “Знаменити Ћупричани”, Ликовну колонију, Смотру фолклора, Дечји карневал, Спортски дан са дефилеом спортских клубова и одбојкашком утакмицом, као и концерт Групе “Црвена јабука”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram