ОДРЖАНА КОНФРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ 11. МОТО СКУПА МОТО КЛУБА IRON BRIDGE У ЋУПРИЈИ

Објављено 12/06/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом предстојег Мото скупа Мото клуба Iron Bridge у Ћуприји, данас је у згради Општине Ћуприја приређен пријем за доктора Нелета Карајлића и одржана конференција за медије.

"Као и сваке године, у последњих 11 година, имаћемо Мото скуп у организацији Мото клуба Iron Bridge. Ове године смо се потрудили да као и сваке године, ангажујемо еминентне уметнике, који ће учествовати на том скупу. Надамо се да ће време бити лепо и да ће овај скуп бити за памћење. Данас, у оквиру припреме за мото скуп, имамо специјалног госта Нелета Карајлића. Верујем да ће овај скуп сваке године расти, а да ће наши грађани уживати у доброј музици и добром проводу”, рекао је данас Јовица Антић, председник Општине Ћуприја.

Неле Карајлић је изразио задовољство што ће бити на Мото скупу. “Велика ми је част што су ме град Ћуприја и Мото клуб изабрали да свирам 16. јуна, и да вас забављам. Част ми је наравно што још увек у овим годинама свирам и што ми то причињава радост и што делим са публиком посебну емоцију”, истакао је данас Неле Карајлић.

Потпредседник Мото клуба Iron Bridge, Саша Станковић рекао је да ће као и сваке године и ове године на Мото скупу бити добре музике и добре забаве. Станковић је позвао све да дођу, на 11. Мото скуп Мото клуба Iron Bridge, који ће бити одржан 16. и 17. јуна, на Градској плажи у Ћуприји, да слушају добру музику, да се друже и лепо проведу.

Конференцији за медије присуствовали су и Владимир Васиљевић, заменик председника Општине Ћуприја и директорка Туристичке организације Општине Ћуприја, Јелена Петровић.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram