ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ 10. ТУРНИРА У ФУТСАЛУ У ЋУПРИЈИ

Објављено 05/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ 10. ТУРНИРА У ФУТСАЛУ У ЋУПРИЈИ

Поводом 10. Турнира у футсалу, данас је у Установи за спорт Спортском центру “Ада” у Ћуприји, одржана конференција за новинаре.

Jедан од најбољих футсал турнира у земљи биће отворен у суботу, 9. децембра и трајаће до 27. децембра. Ћуприја ће на 10. јубиларном Турниру у футсалу, бити домаћин сениорским и јуниорским екипама из целе земље.

"Желимо да овај турнир буде посебан и да остане најупечатљивији. У сениорској конкуренцији се до сада пријавило 16 екипа", рекао је Иван Алексић, директор Установе за спорт Спортског центра "Ада" у Ћуприји". Према његовим речима до сада су се пријавиле екипе из Београда, Крушевца, са Копаоника, Алексинца, Смедерева, Горњег Милановца.

Новина је да ће се у ревијалном делу представити школе фудбала у млађим категоријама из неколико градова Србије. Турнир ће у суботу од 19 часова, отворити футсал екипе из Ћуприје и братског Добоја.

Наградни фонд износи 1.500.000 динара, и то за прво место 900.000 динара, за друго 400.000, треће 150.000, а за четврто место 50.000 динара.

Организатор турнира је Спортски центар Ћуприја, а генерални покровитељ Општина Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram