ОДРЖАНА 93. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 03/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У сали за састанке Општине Ћуприја данас је одржана 93. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен нацрт Извештаја о извршавању Одлука, других аката и Извештај о раду Општинског већа општине Ћуприја за 2022. годину. Разматран је и усвојен Извештај о раду Труристичке организације општине Ћуприја за 2022. годину. Чланови Општинског већа су такође, разматрали и усвојили предлог Правилника о изменама Правилника о поступку одобравања програма којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта у општини Ћуприја. Разматран је и усвојен Финансијски план Месне заједнице Крушар за 2023. годину, а како је наведено о образложењу, финансијским планом ове месне заједнице, из буџета општине Ћуприја, за ову годину, предвиђена су средства у износу од 1.310.000 динара, у складу са Одлуком о буџету општине Ћуприја за 2023. годину.

На данашњој 93. седници Општинског већа, поред осталог, разматран је и усвојен предлог Решења о формирању организационог одбора за обављање послова у вези организовања Раванелиуса, фестивала музичке изузетности. Такође разматран је и усвојен предлог Решења образовању Комисије за анализу и проверу извештаја о коришћењу средстава буџета општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram