ОДРЖАНА 92. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 24/02/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У сали за састанке Општине Ћуприја данас је одржана 92. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Ћуприја за 2023. годину.

У образложењу стоји да је овом изменом обим буџета повећан, као и да је дошло до мањих корекција расхода код директних и индиректних корисника буџета због увећања трошкова за електричну енергију. Такође, како је наведено, активности на неколико капиталних пројеката нису завршене у потпуности у 2022. години, и поред тога што је то било планирано, јер је крајем прошле године због временских услова, било отежано привођењу крају радова на тим пројектима. Општински већници данас су разматрали и усвојили Измене финансијског плана Гимназије за 2023. годину, као и Извештај о раду Центра за социјални рад “Ћуприја” са финансијским извештајем за 2022. годину. Такође, на данашњој 92. седници Општинског већа разматран је и усвојен Збирни извештај о раду Комисије за процену потребе за пружањем додатне образовне, здравствене и социјалне подршке детету, ученику и одраслом општине Ћуприја за 2022. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram