ОДРЖАНА 91. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 13/02/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке општине Ћуприја, одржана 91. седница Општинског већа, на којој је разматран и усвојен нацрт Одлуке о одређивању лица која пружају услуге стручног утврђивања времена и узрока смрти умрлих ван здравствене установе, као и издавања потврде о смрти.

Општински већници су разматрали и усвојили Измене ценовника Јавног комуналног предузећа “Равно 2014”, а како је наведено измена се односи на набавку и складиштење течности за спречавање појаве леда, која је како стоји у образложењу, вишеструко ефикаснија од соли у одржавању путева и саобраћајница у зимском периоду, тим пре што се овом течношћу спречава појава леда. На данашњој 91. седници Општинског већа, поред осталог, разматран је и усвојен предлог Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима, путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе на територији општине Ћуприја са прилозима на које је Управа за финансирање и подстицање енергетске ефикасности Министарства рударства и енергетике дала сагласност. Општински већници су разматрали и усвојили оставку дипломираног правника Милана Петронијевића, заменика правобраниоца општине Ћуприја.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram