ОДРЖАНА 87. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 30/12/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке општине Ћуприја одржана 87. седница Општинског већа, на којој су разматрани и усвојени финансијски планови за 2023. годину, основних школа “13. октобар” и “Ђура Јакшић”, Основне музичке “Душан Сковран”, Техничке школе и Предшколске установе “Дечја радост”. Општински већници разматрали су и усвојили програме пословања за 2023. годину, Народне библиотеке “Душан Матић”, Установе за спорт “Спортског центра “Ада”, финансијске планове и програме пословања “Музеја “Хореум Марги – Равно” и Установе културе ”Ћуприја”, као и Плана и програма рада са финансијским планом за 2023. годину, Туристичке организације Општине Ћуприја.

На данашњој 87. седници Општинског већа такође су разматрани и усвојени финансијски планови за 2023. годину, месних заједница: Центар, Остриковац, Церница, Мијатовац, Старо Село, Паљане-Иваковац, Добричево, Влашка, Кованица, Батинац, Жировница, Сење, Исаково, Јовац, Супска, Бигреница и Вирине.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram