ОДРЖАНА 8. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

Објављено 30/11/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке Општине Ћуприја одржана 8. седница Скупштине општине Ћуприја сазвана по хитном поступку. Одборници Скупштине општине разматрали су и усвојили предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022. годину, на територији Општине Ћуприја. Како је наведено у образложењу утврђивање просечне цене квадрата се обавља у складу са Законом, а рок за доноошење ове Одлуке је 30. новембар. Такође у образложењу стоји да би износи у 2022. години, требало да буду уз мања усклађивања у висини овогодишњих.

Одборници Скупштине Општине Ћуприја данас су разматрали и усвојили Програм развоја туризма Општине Ћуприја за период од 2021 до 2025. године, са циљем афирмисања богатих туристичких потенцијала ћупријске Општине. Разматран и усвојен предлог Одлуке о доношењу Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији Општине Ћуприја за 2021. годину. Како је наведено, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, у складу са Законом о пољопривредном земљишту, дало је сагласност на Предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за подручје Општине Ћуприја за 2021. годину.

На данашњој 8. седници Скупштине Оштине Ћуприја одржаној по хитном поступку, донето је решење о именовању Љиљане Ђорђевић, дипломираног економисте и дипломираног библиотекара из Ћуприје, за директорку Народне библиотеке “Душан Матић” у Ћуприји.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram