ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 29/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 7. седница Општинског већа, на којој је разматран и увојен нацрт Одлуке о покретању поступка израде Локалног плана Јавног здравља Општине Ћуприја за период од 2024. до 2030. године. У образложењу је навдено да је циљ израде овог плана успостављање мера за обезбеђивање и спровођење активности у областима деловања јавног здравља, у оквиру посебних програма из области јавног здравља од интереса за становништво на територији ћупријске Општине.

Општински већници су разматрали и усвојили нацрт Одлуке о изменама и допунама одлуке о утврђивању минималног износа трошкова текућег инвестиционог одржавања и накнаде за управљање у случају принудно постављеног професионалног управника стамбене заједнице.

На данашњој 7. седници Општинског већа разматран је и усвојен нацрт Стратегије безбедности саобраћаја на путевима Општине Ћуприја, у периоду од 2024. до 2028. године, са предлогом Акционог плана за спровођење стратегије са анализом стања безбедности саобраћаја на теририторији општине. Такође је разматран и усвојен предлог Одлуке о расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Ћуприја у 2024. години, као и предлог Одлуке о расписивању Конкурса за суфинансирање ових пројеката. Чланови Општинског већа су разматрали и усвојили предлог Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи Општине Ћуприја, Правобранилаштву и Интерној ревизији општине.

На данас одржаној 7. седници Општинског већа разматран je и усвојен Годишњи финансијски извештај Предшколске установе “Дечја радост” за 2023. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram